Musorujsag
Élő Eredmények

Szellő Imre 18. győzelmére készül

felixpromotion.com/m4sport.hu
A Felix Promotion szeptember 15.-én, pénteken, Várpalotán rendezi az őszi versenyszezon első élő televíziós bokszgáláját, melynek programjában Szellő Imre 18. profi küzdelme is helyet kapott.

A szervezők ez úton is tájékoztatják a közönséget, hogy a péntekre prognosztizált szeles, esős időjárás miatt nem az eredetileg meghirdetett szabadtéri helyszínen, hanem a Gál Gyula Városi Sportcsarnokban kerül megrendezésre a legjobb magyar hivatásos ökölvívókat felvonultató profi boksz gála.

Szellő Imre (17 győzelem, 0 vereség) Várpalotán a Bosznia Hercegovinából érkező Petar Mrvalj (7 győzelem, 7 vereség) ellen küzd. „Áprilisi címvédésem óta nem léptem szorítóba hivatalos meccsen, úgyhogy nagyon vártam a nyár elejét, hogy Bertók Robival megkezdjem a felkészülést. Teljesen kipihentem magam, feltöltődtem, kimondottan hiányzott a kőkemény munka” – fogalmazott a ceglédi illetőségű klasszis. „Nagyon élvezem a közös munkát és bevallom őszintén, hogy volt néhány alkalom, amikor úgy kellett összeraknom magam a következő napra.”

Szellő Imre 18. győzelmére készül (Fotó: felixpromotion.com) Szellő Imre 18. győzelmére készül (Fotó: felixpromotion.com)

A független számítógépes ranglistán a 27. helyen álló veretlen WBO Interkontinentális bajnok, akit a két világszervezet WBO és az IBF egyaránt 10. helyen rangsorol, a következőket mondta a soron következő meccséről: „Hazudnék, ha azt mondanám, hogy kifejezetten a várpalotai mérkőzésre készültünk. Jó állapotban vagyok, de erre a meccsre állomásként tekintek a címvédő mérkőzésem előtt. Ugyanakkor senki ne gondolja azt, hogy félvállról veszem a soron következő ellenfelemet” – fogalmazott. „Sajnálom, hogy a tervezett ellenfelem inkább a belga bajnoki címet választotta, de hál’Isten Felixnek utolsó pillanatban is sikerült ellenfelet találnia, hogy ne vesszen kárba az eddig felkészülésem. Komoly fizikai munka áll mögöttem, úgy érzem ezen a téren is sokat fejlődtem , és ennek köszönhetően a súlyom még soha nem volt ilyen magasságokban. Először kell 96 kilóról fogyasztanom!”

A Várpalotán megrendezésre kerülő eseményen kötelek közé lép a nagypehelysúlyú WBO Európa-bajnok Kovács Zoltán, a korábbi amatőr junior világbajnok, felnőtt Európa-bajnok Bacskai Balázs, illetve a WBO nagyváltósúlyú ifjúsági bajnoki övéért küzdő Egedi Renátó is. Szintén a ringben láthatjuk Darmos Józsefet, Berki Ferenc Jr-t, Törteli Balázst, Kispál Zoltánt, és Márton Balázst.

Az M4 Sport szeptember 15-én, pénteken, 21 óra 45 perctől élőben sugározza a legjobb magyar profi ökölvívók első őszi fellépését.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Bacskai újra szorítóba lép
A Felix Promotion szeptember 15-én, pénteken, Várpalotán rendezi következő élő televíziós bokszgáláját, melynek programjában a nyár elején profinak állt Bacskai Balázs második hivatásos küzdelme is helyet kapott.
Ökölvívás