Musorujsag
Élő Eredmények
 

Pályán kívül is tartott a csata a Liverpool-Sevilla mérkőzésen

Feszültséggel teli hajrát hozott a Liverpool-Sevilla (2-2) mérkőzés a Bajnokok Ligája csoportkörének nyitányán.

BRITAIN SOCCER UEFA CHAMPIONS LEAGUE
A vendég spanyolok edzőjét, Eduardo Berizzót a lelátóra küldte a játékvezető, majd a ráadásban a liverpooli Joe Gomez is megkapta második sárga lapját, így a többiek előtt mehetett zuhanyozni. A meccset az a holland Makkelie vezette, aki a magyar-portugál vb-selejtezőt is.

A lefújást követően tapintani lehetett a feszültséget a két kispad között. Joaquin Correia, a Berizzót helyettesítő másodedző a szokásos kézfogásra sietett Klopphoz, közben meglapogatta vállát, ami nem tetszett a ’Pool német edzőjének:

„Ne érj hozzám” – kiáltott Correiára.

A jelenetet a BT Sport kamerái is vették. Az feszültséget az okozta, hogy a játékvezető a lelátóra küldte a Sevilla argentin edzőjét, Eduardo Berizzót, ettől kezdve folyamatosan mutogattak és szólongattak a Liverpool kispadja felé. Ettől akadt ki a karizmatikus germán.

„Mit kiabáltok nekem? Ne nyúljatok hozzám! Nem én küldtem el őt (Berizzót), vagy igen?” _ kiabált a sevillaiaknak Klopp.



A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón is kitért a német az afférra.

„Nem én befolyásoltam a bíró döntését. A kispadnál úgy gondolták, hogy én vagyok a felelős azért, hogy pirosat kapott, ezért aztán nem kifejezetten kedveltek engem, de ez nem probléma” – magyarázta a helyzetet a német, bár reakciói alapján inkább az jött le, hogy akadt ott valami számára nem kifejezetten tetszetős.