Musorujsag
Élő Eredmények

Mayweather elkotyogta, hogy mennyi pénz lehet a bankszámláin

Mayweather elkotyogta, hogy mennyi pénz lehet a bankszámláin

m4sport.hu/Awkward Puppets
A már visszavonult veretlen profi ökölvívó Floyd Mayweather elfogadta az Awkward Puppets meghívását egy interjúra, amelyben megtudhattunk pár érdekes információt az amerikai bokszolóról.

Itthon talán kevesen ismerik az Awkward Puppets műsorát, amelynek külön csatornája is van a Youtube-on. Általában híres embereket hívnak meg, leginkább attól válik különlegessé a beszélgetés, hogy a riporter egy bábfigura, amely különösebb skrupulusok nélkül tesz fel olykor kellemetlen kérdéseket.

Így tudhattuk meg, hogy Mayweather bankszámláin körülbelül mennyi pénz lehet.

„Hogy mennyi pénzem van a bankban? Rengeteg számlám van. Talán 200 millió dollár? Esetleg 300 millió?” – válaszolta az egykori remek bokszoló, aki megerősítette, hogy a McGregor elleni összecsapást leginkább a pénzért vállalta.

Nem véletlen, hogy sokan Floyd Money (Pénz) Mayweathernek becézik. Arról pedig mélyen hallgassunk, hogy az eddig megnyert összegekből mennyit költött el és mire (kikre).

A beszélgetés alatt olyan érdekességeket is megtudhattunk, hogy a bajnok kedvenc színe a zöld, hogy a kedvenc csapata az, amelyik éppen nyer, a szuperhőse pedig nem lehet más, mint maga Floyd Mayweather.

 

További tartalmak