Musorujsag
Élő Eredmények

Pintér Attila: Nem vagyunk Barcelona

Pintér Attila: Nem vagyunk Barcelona

M4 Sport/m4sport.hu
A Debrecen hazai pályán, a Puskás Akadémia ellen folytatta remek szereplését az OTP Bank Liga 10. fordulójában. A mérkőzést követően Vanczák Vilmos, a vendégek korábbi válogatott védője, Tőzsér Dániel, a DVSC szintén egykori válogatott játékosa és a két vezetőedző értékelt.

Vanczák Vilmos a gólhelyzetek kialakítását hiányolta, de megjegyezte, a Debrecen kitűnően zárta le területeit.

Herczeg András, a DVSC vezetőedzője ellenfelük technikai tudását, labdabirtoklását és mozgékonyságát méltatta, de úgy érzi, csapata bátran játszott, felvette a kesztyűt és a gólokon kívül is kínálkozott előttük néhány lehetőség, így összességében jó teljesítményt nyújtottak.

Pintér Attila, a vendégek trénere szerint pontatlanok voltak a beadásoknál, de így is volt 3-4 olyan lehetőségük, amelyekből gólt szerezhettek volna. „A játékosok teszik a dolgukat az edzéseken és a mérkőzéseken egyaránt. Nem vagyunk Barcelona, hogy minden mérkőzést megnyerjünk, de azt gondolom jó, úton vagyunk.”

Borítókép: Pintér Attila szerint jó úton haladnak (MTI Fotó: Czeglédi Zsolt)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Nem bírt egymással a Videoton és a Honvéd
A tavalyi ezüstérmes, most listavezető Videoton és a bajnok Honvéd 1–1-es döntetlent játszott szombaton, a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójának zárómérkőzésén.
Magyar futball
A Puskás Akadémia ellen folytatta menetelését a DVSC
A DVSC végig jobban futballozva, 3–0-ra legyőzte a Puskás Akadámia együttesét az OTP Bank Liga 10. fordulójának szombati mérkőzésén, a hazaiak teljesítményére Tőzsér Dániel hajrában szerzett bombagólja tette fel a koronát.
Magyar futball