Musorujsag
Élő Eredmények

Kétgólos hátrányból fordított a Ferencváros

Kétgólos hátrányból fordított a Ferencváros

m4sport.hu/M4 Sport/MTI
A Ferencváros kétgólos hátrányból fordítva nyert 3-2-re a sereghajtó Balmazújváros otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában, szombaton.

Thomas Doll legénysége sorozatban a negyedik bajnoki mérkőzésén győzött.

OTP Bank Liga, 11. forduló:
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő-Ferencváros 2-3 (2-1)

Balmazújváros, 2200 néző, v.: Iványi
Gólszerzők: Vajda (10.), Sigér (37.), illetve Lovrencsics G. (39.), Paintsil (54.), Varga R. (78., 11-esből)
Sárga lap: Póti (13.), Rus (32.), Uzoma (77.), illetve Leandro (65.)

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő:
Pogacsics – Póti, Rus, Tamás L., Uzoma – Haris, Sigér (Batarelo, 81.) – Vajda, Arabuli, Habovda (Kovács Á., 68.) – Andric (Vólent, 80.)

Ferencváros:
Dibusz – Botka, Otigba, Blazic, Pedroso – Spirovski (Koch, 89.), Gorriaran (Leandro, a szünetben) – Varga R., Priskin (Paintsil, a szünetben), Lovrencsics G. – Böde

Meglepetésre már a tizedik percben vezetéshez jutott a hazai csapat, s újabb tíz elteltével kis híján megduplázta előnyét, de előbb Dibusz, aztán a kapufa megmentette a zöld-fehéreket. A félidő közepén újra a válogatott hálóőrnek mondhatott köszönetet a fővárosi védelem, de néhány perccel később már ő is tehetetlennek bizonyult. A Ferencváros öt perccel a szünet előtt alakította ki első nagy helyzetét, ezt Lovrencsics Gergő értékesítette is.

A második félidő vendég helyzetekkel és Pogacsics-bravúrokkal kezdődött, a hazaiak kapusa azonban nem sokkal később a szünetben pályára lépő Paintsil csodálatos lövését már nem háríthatta. A ghánai futballista negyedik bajnoki találkozóján harmadszor volt eredményes. A Ferencváros új szerzeménye nyerőembernek bizonyult, a 77. percben ugyanis büntetőt harcolt ki, melyet a góllövőlistát immár 12 találattal vezető Varga értékesített, ezzel eldöntötte a három pont sorsát.

További tartalmak