Musorujsag
Élő Eredmények

Pacsi Bálint: Nem képzelem magam Sir Alex Fergusonnak

Pacsi Bálint: Nem képzelem magam Sir Alex Fergusonnak

M4 Sport/m4sport.hu
A Haladás egy hónapja kinevezett edzője elismerte, amióta elkezdte az edzői pályát, az volt az álma, hogy a szombathelyi klubot irányítsa.

Pacsi Bálintot egy hónapja nevezték ki a Haladás vezetőedzőjének. A 42 éves szakember az Illés Akadémián dolgozott és korábban még soha nem irányított felnőtt csapatot.

„Semmi más nem motivál, mint hogy a Haladás edzője maradjak hosszú távon. 22 éve, amikor elkezdtem az edzősködést, az volt az álmom hogy a Haladás vezetőedzője legyek” – mondta az M4 Sport Játékoskijáró című műsorában a szakember, aki épp az U19-es csapatnak tartott edzést, amikor megtudta a kinevezését. Elismerte, titkon reménykedett.

„Ha minden jól megy, nehéz kispadhoz odaférni. Jobban örültem volna, ha Mészöly Géza a válogatott kispadjára ül, nagyon jó kapcsolatban voltam vele, csak jót tudok róla mondani” – dicsérte elődjét Pacsi.

Eddig három meccsen ült a kispadon, és a Vidi elleni vereség után az Újpest elleni győzelem következett, amit kisfia születése után élete második legszebb napjának tart. Amit nagyon vár már: a Haladás új stadionjának átadása.

„Belebizsergek, ha belegondolok, milyen lesz az új stadionban játszani és a szurkolókkal ünnepelni. Nem vagyok egy Sir Alex Ferguson vagy egy Arsene Wenger, de szeretnék legalább még húsz évig a Haladás kispadján ülni” – mondta terveiről és álmairól.

További tartalmak