Musorujsag
Élő Eredmények

Horti Gábor időutazása: a mennyei megyei hangja hazatér

Horti Gábor időutazása: a mennyei megyei hangja hazatér

m4sport.hu | Szerző: Horti Gábor
Az ország megannyi pontját bebarangolta már a mennyei megyei turnéjával Horti Gábor, szülőföldjén, a Jászságban azonban még nem járt. Viszont vasárnap a tékozló fiú hazatér. A Jászkisér–Csépa csapatásra hangolva meg is rohanták az emlékek az m4sport.hu kommentátorát még abból az időből, mikor maga is futballcsukát húzott.

Ez a jászkiséri kirándulás nekem egy időutazás lesz! Annak idején a Jászberényi Vasas ifi igazolt játékosaként nagyon szerettünk ide járni! Jó volt kirándulni, számunkra egy buszút óllinkluzív vakációval ért fel!

Berényből gyorsan ideértünk, a pálya nagyon pöpec volt! Az ellenfél is nekünk pont megfelelően erősre gyúrta magát, gyakran sikerélménnyel is súlyosbodott a sporttáskánk! Azért ám előfordult, hogy a helyi fiatalok erősen beleverettek az öntudatunkba pár renyhe gól formájában! E jelző ilyenkor mi játékunkra volt illeszthető, onnan nézve pazar támadásokkal oltottak ki minket!

Ebben az időszakaszban a felnőtt csapat erősen magasra akart törni! A jászberényi Aprítógépgyár – ez a vállalat állt az egyesület mögött –vezetője, vezetősége szerette volna az együttest felsőbb osztályban látni! Ennek megfelelően átigazoltak pár jó focistát, ha berényi születésű volt a srác, akkor még pláne erősebben lehetett motiválni! Aztán gyia, elkezdtek pörögni! Emlékszem, vállalati busszal utaztunk, már akkor elvesztettük a vendéglátók szimpátiáját, amikor megérkeztünk! Tényleg nagyon mutatós volt a pilótaüléses, panoráma ablakos, vattaúj Ikarusz, miközben akkor még a Volánnak is büdösen füstöltek a járgányai!

A pályán óriási csatákat vívtak a felnőttek, mi meg nyerítve nevettünk, ha nyertek, emiatt persze a körülöttünk ülő hazai szurkolók idegesedtek be ránk! Erre most tessék, ismét Jászkisér, a régi kalandok helyszíne!

Kíváncsi vagyok, a mai jászkiséri legények aktuálisan hogyan mozognak, mondjuk a Csépa ellen!

Mennyei megyei
október 8., vasárnap
14:30 – Jászkisér SE –Csépa KSE (élőben: az m4sport.hu-n)

További tartalmak