Musorujsag
Élő Eredmények

Jó hangulatú forgatáson kampányolnak a fradisták a kirekesztés ellen

Jó hangulatú forgatáson kampányolnak a fradisták a kirekesztés ellen

Fradi TV/youtube.com/m4sport.hu
A Ferencvárosi Torna Club 2012 óta kampányol a kirekesztés ellen, amelyről időről időre figyelemfelhívó kisfilmet készítenek.

Az FTC 2012-ben a hazai sportegyesületek közül elsőként kampányt indított a kirekesztés ellen, törekvéseiket pedig már díjjal is elismerték.

A klub a téma égető fontossága miatt több kisfilmet is készített. Legújabb videójukban minden eddiginél több fradista mondja ki: „A Fradiban egyek vagyunk!”

A forgatásról egy igazán vicces werkfilm is készült.

A munkának meglett az eredménye, íme a teljes videó, amelyben a kirekesztés ellen kampányolnak a zöld-fehérek.

A Ferencváros labdarúgócsapatát vezetőedzője, Thomas Doll és több játékos, Amadou Moutari, Botka Endre, Böde Dániel, Vladan Cukic, Gera Zoltán, Fernando Gorriaran, Julian Koch, Leandro de Almeida, Lovrencsics Gergő, Otigba Kenneth és Priskin Tamás képviseli.

A 2015-ben bajnoki címet, 2017-ben Magyar Kupát nyert női kézilabdacsapatból Elek Gábor vezetőedző, valamint két játékos, Nerea Pena és Szucsánszki Zita szerepel a filmben.

Az Euro Kupa-győztes vízilabdacsapatot az olimpiai bajnok Madaras Norbert és Varga Dániel, valamint Vogel Soma képviseli.

Thomas Dollnak meggyűlt a baja a magyar szavakkal (Fotó: fraditv) Thomas Dollnak meggyűlt a baja a magyar szavakkal (Fotó: fraditv)

A Ferencváros legendája, a zöld-fehérben legtöbb meccsen pályára lépett Lipcsei Péter is megszólal a kisfilmben, akárcsak a 2015-ben és 2016-ben is duplázó női labdarúgócsapat kapitánya, Bognár Enikő.

A birkózó szakosztálytól a világ- és Európa-bajnok Bácsi Péter, valamint Szöul ötkarikás aranyérmese, Sike András állt a kamerák elé.

Fotómontázs is készült a videóhoz (Fotó: fradi.hu) Fotómontázs is készült a videóhoz (Fotó: fradi.hu)

A kirekesztés ellen buzdít a többszörös magyar bajnok tornász, Babos Ádám, a jégkorongcsapat svéd szakvezetője, Greg Lindqvist, a 2017-ben Eb-n és vb-n szereplő vívó, Hári Máté és az ökölvívó szakosztály vezetője, a korábbi világbajnok Kótai Mihály is, akárcsak a két fradista zenész, Lotfi Begi és Szendrey „Szasza” Zsolt.

Utánpótlás labdarúgók is képernyőre kerültek, mert a jövő generációjának is át akarják adni üzenetüket: „A Fradiban egyek vagyunk!”

További tartalmak