Musorujsag
Élő Eredmények

A Real Madrid után az MU is bejelentkezett a Tottenham klasszisáért

A Real Madrid után az MU is bejelentkezett a Tottenham klasszisáért

m4sport.hu
Az angol válogatott első számú támadója kapós lett, de egy sikeres vb-szereplés talán még feljebb viheti az árát.

Mint azt korábban mi is megírtuk, a Real Madrid a nyáron szeretné megszerezni a Tottenham Hotspur angol válogatott támadóját és őrületes ajánlatot tenne Harry Kane-ért. Lapinformációk szerint az alku tárgya lenne három játékos, Gareth Bale, Luka Modric és Karim Benzema is. Az eset érdekessége, hogy a walesi és a horvát játékos korábban már játszott a Spursben.

A BL-címvédő azonban komoly riválisra számíthat, a The Sun értesülései szerint a Manchester United hajlandó 170 millió fontot is fizetni a PL gólkirályáért. José Mourinho már korábban is nagy elismeréssel beszélt a játékosról, épp ezért adna klubrekordot jelentő összeget is érte.

A kétszeres BL-győztes portugál tréner úgy véli, egy Kane-Lukaku páros Európa legerősebb csatárduója lenne, mellyel jelentős célokat tűzhetnének ki. Ugyanakkor Daniel Levy, a Spurs sportigazgatója két éve már visszautasított egy 40 millió fontos United-ajánlatot Kane-ért.

A londoni klub játékos-politikája egyébként is „eltér” az angol élcsapatoktól, hiszen idén sem szórták a pénzt, de nem is adtak el sztárjátékost, próbálták a tavalyi csapatot egyben tartani. Terveik szerint a nyáron új szerződést adnának az angol válogatott első számú támadójának, 150 ezer fontos heti fizetéssel.

Persze egy kiemelkedő vb-szereplés ezt még feljebb tornászhatja, illetve a kérők számát is növelheti.

További tartalmak