Musorujsag
Élő Eredmények

Lélekromboló vereséget mért a Vasas Szécsi Zoltánékra

MTI
A VasasPlaket 10–3-ra legyőzte a Kaposvári VK együttesét a férfi vízilabda ob I. A csoportjának harmadik fordulójában. Az angyalföldiek a harmadik negyed végén 8–0-ra vezettek, Szécsi Zoltánék a negyedik negyed második percében törték meg a nyomasztó gólcsendet.

férfi vízilabda ob I., alapszakasz, A csoport, 3. forduló
VasasPlaket–Kaposvári Vízilabda Klub 11–3 (2-0, 5-0, 1-0, 2-3)

A Vasas magabiztos játékkal verte a Kaporvárt a  a férfi vízilabda ob I harmadik fordulójának csütörtökön megrendezett mérkőzésén. A meccs roppant egysíkú volt, a vendégek a negyedik negyedben, 25 percnyi játék után dobták első góljukat.

Szécsi Zoltán a vendégek trénere a találkozó után úgy fogalmazott, a kishitűség volt a vesztük. „Magunkat győztük le, ilyen kishitűen nem lehet játszani. A Somogy táblát elhagyva is tudni kell jól játszani. A mai meccs tragikus volt, ezt nem is tudom értelmezni” – mondta a háromszoros olimpiai bajnok.

Úgy érzi, először ki kell heverni ezt a meccset, az elkövetkezendő napokban a játékosoknak a lelkükkel kell majd foglalkozni. „Otthon kell nyerni a rangadókat, de azt, hogy ide félelemmel jöttünk, csak magunknak köszönhetjük”.

Földi László, a győztes Vasas mestere szerint nagyon fontos volt, hogy a játékosok betartották amit kértek. „Azt kértem azt játsszuk, amit a Debrecen ellen is. Jól védekeztünk, elbizonytalanítottuk az ellenfelünket. Mosolyog a szívem is, örülök, hogy megcsinálták, amit kértünk” – mondta a szakember, aki úgy érzi, ha egy csapat be akar jutni a legjobb nyolcba akkor a hazai meccseit meg kell nyerni idegenben pedig szüksége van a bravúrokra.

További tartalmak