Paul Scholes lehet az egyik befutó az angol csapat kispadjára

A vezetőedző nélkül maradt Oldham Athletic labdarúgócsapata megkereste a Manchester United legendás játékosát, Paul Scholest.

Paul Scholes lehet az egyik befutó az Oldham Athletic edzői posztjára (Fotó: skysporrts.co.uk)
A 42 esztendős Scholes 2013 májusában zárta le 20 éves pályafutását a Vörös Ördögöknél, az elmúlt néhány szezonban pedig többször megfordult az angol harmadosztályban szereplő Oldham otthonában.

John Sheridan (Fotó: oldhamathletic.co.uk) John Sheridant szeptember 25-én menesztették posztjáról (Fotó: oldhamathletic.co.uk)Az Oldham az első kilenc fordulóban hét alkalommal is vereséget szenvedett, ezt követően szeptember 25-én menesztették John Sheriden vezetőedzőt, akinek helyét ideiglenesen Richie Wellens vette át.

Richie Wellens (Fotó: oldhamathletic.co.uk) Jelenleg Richie Wellens irányítja a csapatot (Fotó: oldhamathletic.co.uk)Az MU-legenda mellett még Wellens esélyes a posztra, aki első három fellépésén győzelemre vezette a csapatot.

A klub korábban megkereste a skót Steven Pressleyt és az AC Milan egykori kiválóságát, Clarence Seedorfot is. Utóbbival jövő héten valószínűleg még találkozik a vezetőség.

A 19. helyen tanyázó Oldham következő mérkőzésén a Blackburn Rovers együttesét fogadja a Boundary Parkban.