Minifutball-vb: nincs idő ünneplésre, a brazilokat kiejtő csehek következnek

Csak szolidan ünnepelt a magyar minifutball-válogatott Líbia drámai legyőzése után, hiszen péntek este a brazilokat kiejtő Csehország lesz az ellenfél a tunéziai világbajnokság negyeddöntőjében. Az M4 Sporton és az m4sport.hu-n élőben lesz követhető a találkozó (kezdés: 22.45), amely előtt Nagy Lajos szövetségi edző nyilatkozott a Sportreggeli című műsorban.


Nagy Lajos elmondta, hogy csapata az utolsó pillanatokban kiharcolt győzelem után nem foglalkozott a vereség tényét nehezen elfogadó, a játékvezetőre támadó líbiai játékosokkal, illetve csak visszafogottan ünnepelt, hiszen pénteken egy remek cseh válogatott lesz az ellenfél.

A cseheké a torna egyik legjobb formában lévő együttese, amely a végső győzelemre is esélyes. Három csoportmérkőzésüket hibátlan teljesítménnyel, 21–0-s gólkülönbséggel zárták, a brazilokat a 16 között 3–1 arányban múlták felül.

A magyarok a B csoport második helyén jutottak tovább, miután Mexikótól 3–1-re kikaptak, Chile ellen 1–1-es döntetlent játszottak, Irakot pedig 6–0-ra győzték le, majd jött a Líbia ellen 3–2-re megnyert nyolcaddöntő, amelyről itt olvashat bővebben

Borítókép: Minifutball Szövetség