Musorujsag
Élő Eredmények

Nem bírt egymással az Újpest és a Paks

Nem bírt egymással az Újpest és a Paks

MTI/m4sport.hu
Az Újpest FC hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Paksi FC csapatával a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 12. fordulójában.

A két együttes az első fordulóban Pakson sem bírt egymással (2-2), az Újpest hatodik hazai bajnoki mérkőzésén negyedszer játszott döntetlent a szezonban.

OTP Bank Liga, 12. forduló:

Újpest FC-Paks 0-0

Szusza Ferenc Stadion, 2047 néző, v.: Farkas Á.
sárga lap:  Balázs B. (63.), Pávkovics (80.), Nwobodo (87.)

Újpest FC:
Pajovic – Balázs B., Litauszki, Pávkovics, Mohl – Sankovic (Cseke, 61.), Windecker, Nwobodo, Nagy D. (Simon K., 81.) – Tischler (Zsótér, a szünetben), Novothny

Paks:
Verpecz – Vági, Lenzsér, Gévay, Szabó J. – Hajdú Á., Kecskés (Szakály D., 85.), Papp K. – Koltai (Hahn, 60.), Kulcsár D. (Daru, 90.), Bertus

A kezdés után az Újpest bizonyult aktívabbnak, de az első félidő közepétől a paksiak átvették az irányítást, veszélyes gólhelyzetet azonban egyik félnek sem sikerült kialakítania.

A fordulást követően ismét a házigazdák akarata érvényesült, elsősorban a csereként beállt Zsótér Donát vezetésével váltak lendületessé és veszélyessé az újpesti akciók. A paksi kapuban Verpecz Istvánnak többször akadt dolga, a meccs végén viszont a tolnaiak is megnyerhették volna az összecsapást: a 91. percben a paksiak bal oldali szabadrúgása után a léc kétszer segítette ki az Újpestet.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Vége a bajnok Honvéd rossz sorozatának
A címvédő Budapest Honvéd 2-1-re nyert a Szombathelyi Swietelsky-Haladás vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 12. fordulójának soproni mérkőzésén.
Magyar futball