Musorujsag
Élő Eredmények

Pacsi Bálint: A külső tényezőkkel nem szeretnék foglalkozni

Pacsi Bálint: A külső tényezőkkel nem szeretnék foglalkozni

M4 Sport
A Honvéd 2–1-es győzelmet aratott a Haladás ellen, így öt nyeretlen meccs után újra három ponttal utazhatott haza. Pacsi Bálint meg volt elégedve csapata teljesítményével a vereség ellenére, és úgy gondolja, külső tényezők befolyásolhatták a találkozó kimenetelét.

„A csapatom most futballozott a legjobban – értékelte a Haladás teljesítményét, Pacsi Bálint. – A külső tényezőkkel nem szeretnék foglalkozni, csak azzal, ami történt.” A tréner úgy érzi, a második félidőben mindent megtettek, egyenlíteni is tudtak, de egy egyéni hiba miatt megnyerte a meccset a Honvéd.

„Nehéz meccs volt, mindkét csapatnak kellettek a pontok” – mondta a Honvéd két gólját szerző Eppel Márton. A 25 éves játékos nagyon örül a győzelemnek és annak, hogy végre újra betalált a kapuba.

A Honvéd edzője szerint nagy teher volt rajtuk az elmúlt hetek teljesítménye miatt, de a legfontosabb, hogy megszerezték a három pontot. Játékosáról elmondta, szerencsére újra kezd visszatérni a „régi Eppel”, hiszen két gólja a győzelmet jelentette számukra.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Vége a bajnok Honvéd rossz sorozatának
A címvédő Budapest Honvéd 2-1-re nyert a Szombathelyi Swietelsky-Haladás vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 12. fordulójának soproni mérkőzésén.
Magyar futball