Musorujsag
Élő Eredmények

Döbbenetes helyen és időben piszkálta az orrát az Arsenal sztárja

Döbbenetes helyen és időben piszkálta az orrát az Arsenal sztárja

m4sport.hu
A Liverpooltól elszenvedett 4–0-s vereség után szeptember 9. és október 1. között hét mérkőzésből hatot megnyert az Arsenal, a Chelsea ellen idegenben pedig 0–0-t játszott, így joggal hihettük azt, elkapta a fonalat Arsène Wenger együttese. A hétvégi, Watford elleni vereség (2–1) azonban ismét és tökéletesen rávilágított a londoni együttes már évek óta visszatérő problémáira.

A Watford otthonában 1–0-s vezetésnél Mesut Özil tiszta ziccert hibázott, akkor és ott lezárhatta volna a meccset az Arsenal, de ehelyett a 92. percben kikapott. A vereség ténye és annak körülményei sok-sok Arsenal-drukkert felidegesítettek, főként azok a felvételek, amelyek Granit Xhaka gólt megelőző mozgására fókuszáltak.

Nincs mit szépíteni: a világ legdrágább védekező középpályása öt-tíz méterről tétlenül szemlélte, ahogyan Tom Cleverly lecsap arra a labdára, amely az Arsenal vesztét okozta, de ami ennél is rosszabb, a svájci válogatott játékos mindeközben az orrát piszkálta – mintha a tévé előtt ült volna.

Ezek után nem meglepő, hogy az ellenfél csapatkapitánya, a watfordi Troy Deeney is azt nyilatkozta, az Arsenal futballistái nem elég tökösek, olyanok, mintha nem akarnák teljes erőbedobással a győzelmet.

További tartalmak