Musorujsag
Élő Eredmények

Nagy Dominik félt a szurkolóktól

Nagy Dominik félt a szurkolóktól

m4sport.hu
Nagy Dominik bevallotta, félt a Legia Warszawa drukkereitől, amikor azok a poznani derbi után leszállították a buszról és megtámadták őket.

Mint arról korábban beszámoltunk, miután a Legia 3–0-ra kikapott a Poznan vendégeként, a csapat buszát a klub varsói edzőközpontjában várták az ultrák. Először hárman léptek fel a járműre és leszállították a játékosokat, edzőket. Ekkor azt hitték, egy kellemetlen beszélgetés vár rájuk, de miután mindenki leszállt, nagyjából 30-50 ultra jelent meg és szidalmazni, bántalmazták kezdték a játékosokat.

Az m4sport.hu stábja Lengyelországban kereste fel Nagy Dominikot, aki őszintén mesélt az incidensről. „Azt gondolom, lehet erről nyíltan beszélni. Lehet ezt szégyellni vagy nem, de sajnos így történt. A szurkolók nem csak az eredményt, de a mutatott játékot is nehezményezték, amit mi teljesen megértettünk. Azonban ami történt, arra nem számítottunk. Manapság nem sok helyen fordul ilyen elő, sajnos itt előfordul. Nagyon remélem, hogy több ilyenben nem lesz részem, mert őszintén meg kell mondanom, akkor egy kicsit féltem” – vallotta be a magyar légiós.

Nagy Dominik a lengyel és a magyar bajnokság közötti különbség mellett az interjúban arról is beszélt, nem titkolt célja, hogy jövő nyáron továbbálljon a Legiától. A 22 éves középpályás az m4sport.hu-nak elárulta, az andorrai vereség óta nem beszélt Bernd Storck szövetségi kapitánnyal.

További tartalmak