Musorujsag
Élő Eredmények

A Vasas edzője szerint a Balmazújváros sokkal jobb, mint arra számítottak

A Vasas edzője szerint a Balmazújváros sokkal jobb, mint arra számítottak

M4 sport/m4sport.hu
Kellemetlen, szervezett ellenfélnek tartják a Balmazújvárost, de bíznak benne, sikerül otthon tartaniuk a három pontot.

A Vasas hét közben pótolta a szeptemberben félbeszakadt, Haladás elleni bajnokiját. Az egygólos angyalföldi győzelem minden bizonnyal jót tett a lelkeknek, hiszen az elmúlt fordulóban öt góllal maradtak alul a Diósgyőr vendégeként.

Hangya Szilveszter, a Vasas válogatott játékosa az M4 Sport Játékoskijáró című műsorában elmondta, nehezen élték meg a súlyos vereséget, hiszen a meccs első felében jól is játszottak, de a végére teljesen szétestek.

„A Diósgyőr ellen semmivel nem játszottunk rosszabbul, mint a Haladás ellen, de ott valahogy semmi nem jött össze nekünk, míg az ellenfélnek minden összejött” – mondta Gaál Bálint, az angyalföldiek támadója. Következő ellenfelüket, a Balmazújvárost veszélyes csapatnak tartja, hiszen az elmúlt fordulókban a jóval esélyesebbek ellen is szoros meccseket játszottak.

Michael Oenning, a Vasas edzője szerint sokkal jobb csapat a Balmazújváros, mint amit a táblázaton elfoglalt helye mutat. „Csak úgy lehet esélyünk ellene, ha kilencven percen keresztül koncentrálunk. Mindig, minden rajtunk múlik, az elmúlt négy meccsből hármat nyertünk és most is ez a célunk” – mondta a német szakember.

További tartalmak