Musorujsag
Élő Eredmények

Zsótér: Láttam már derbit a videomegosztókon

Zsótér: Láttam már derbit a videomegosztókon

M4 Sport/m4sport.hu
Simon Krisztián a legelső derbijéből merít erőt, a lila fehérek edzője pedig bízik benne, minden játékosa száz százalékot ad ki magából.

„Ugyanúgy várom a derbit, mint vártam az elsőt, ugyanolyan izgalom van bennem, mint akkor. Ugyan most már kicsit rutinosabb vagyok, tudom, mi vár rám és ez nem hátrány. Ennek ellenére ugyanolyan alázattal várom a mérkőzést” – mondta Simon Krisztián az M4 Sport Játékoskijáró című műsorában a szombati Fradi-Újpest rangadó kapcsán.

A mostani lesz a 222. összecsapás, és a legutóbbi tíznél Nebojsa Vignjevics ült a lila-fehérek kispadján, de vele csak kétszer sikerült nyerni bajnokin. „A Fradi jobb formában van, mint mi, de már többször is mondtam, a forma nem fontos. Mindenki motivált és mindenki készen áll erre a mérkőzésre” – mondta az újpesti szakvezető, aki biztos benne, a játékosok száz százalékos teljesítményt fognak nyújtani.

Zsótér Donátnak ez lesz a második derbije, de nem ismeretlen számára a hangulat. „Nagyon sok derbit láttam a videomegosztókon, a szurkolók részéről is, ennek egy külön hangulata van itt Magyarországon. Bízom benne, meg tudjuk ajándékozni a szurkolóinkat egy győzelemmel” – mondta a nyáron a Honvédtól érkezett játékos.

További tartalmak