Musorujsag
Élő Eredmények

Londoni riválisok csapnak össze a Ligakupában

MTI
Elkerülték egymást a nagycsapatok, így nem rendeznek rangadót az angol labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjében.

A csütörtöki sorsoláson eldőlt, hogy a címvédő Manchester United a nyolcas mezőnyben egyedüliként nem élvonalbeli, másodosztályú Bristol Cityhez látogat, míg városi riválisa, a Premier League-ben listavezető Manchester City a jelenleg a kiesés ellen harcoló Leicester City otthonában lép pályára.

Az Arsenal a másik londoni csapattal, a West Ham Uniteddel találkozik otthon, a Chelsea pedig a Bournemouth együttesét fogadja.

Az ötödik forduló mérkőzéseit a december 18-án kezdődő héten rendezik, a továbbjutásról minden párharcban egy találkozó dönt.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Pogba zseniálisan figurázta ki Lingard gólörömét
Az angol Ligakupa nyolcaddöntőjében a Manchester United 2–0-ra legyőzte a Swansea City együttesét. A Vörös Ördögök két találatát Jesse Lingard szerezte, de gólöröme miatt több szurkoló is kiakadt, majd csapattársa, Paul Pogba is kifigurázta.
Külföldi futball
Bailly most már nem menekülhetett Ibrahimovic elől
Zlatan Ibrahimovic rehabilitációja jól halad, valószínűleg már <a href="www.m4sport.hu/2017/10/18/regota-vartak-erre-a-hirre-a-united-szurkolok/" target="_blank" rel="noopener">nem kell sokat várni a visszatérésére</a>. A svéd csatárról most az is kiderült: nem felejt.
Külföldi futball