Musorujsag
Élő Eredmények
 

Bolti sor alakult ki az MU tizenegyesénél

A Manchester United 2–0-ra legyőzte a Benfica együttesét a Bajnokok Ligája 4. fordulójának keddi játéknapján. A Vörös Ördögök második gólját Daley Blind szerezte tizenegyesből, azonban a végrahajtó személye nem volt teljesen tiszta még másodpercekkel a sípszó előtt sem.

José Mourinho
A 78. percben a csereként beállt Marcus Rashford harcolt ki büntetőt a manchesterieknek. A fiatal tehetség pont Anthony Martialt váltotta, aki az első játékrészben egy kihagyott tizenegyessel tette magának emlékezetessé a portugálok elleni BL-meccset.

Az MU menedzsere, José Mourinho hevesen mutogatott, valószínűleg igyekezett jelezni, ki próbálja meg gólra váltani az ítéletet.

Elsőnek Romelu Lukaku állt oda a büntetőponthoz, majd Ander Herrera szólt neki, hogy ez bizony nem az ő feladata lesz.

Herrera öröme sem tarthatott sokáig, mert érkezett Blind és a tizenhatoson kívülre parancsolta a középpályást és elvégezte feladatát, beállítva a 2–0-ás végeredményt.

Sokan nem értették mi történt, - köztük mi sem - de Mourinho számára a folyamatos kérdések voltak érthetetlenek: „Nem tudom miért kérdezik ezt folyamatosan. Minden döntésemért megfizetek. Az első félidőben rosszul döntöttem” – mondta a portugál szakember, igaz, így sem sikerült teljesen megmagyaráznia a keveredést.

Elképzelhető, hogy a játékosok értették félre a partvonal mellől mutogató tréner utasítását. A legszomorúbb a fejét lógatva elsétáló Lukaku lehetett, mivel csatárként már öt mérkőzés óta nem sikerült gólt lőnie.