Musorujsag
Élő Eredmények

Evra fejbe rúgta saját szurkolóját, a kezdő sípszó előtt kiállították

Evra fejbe rúgta saját szurkolóját, a kezdő sípszó előtt kiállították

espn.co.uk/twitter.com/m4sport.hu
Patrice Evra, az Olympique Marseille 36 esztendős védője a kezdő sípszó előtt kiállíttatta magát a portugáliai Guimaraes otthonában az Európa Liga 4. fordulójának csütörtöki játéknapján.

A Manchester United és a Juventus egykori hátvédje nehezen viselte, hogy a csapatát elkísérő szurkolók már a bemelegítés közben negatív énekeket skandáltak a marseille-i együttesről és ő magára.

 

Amikor a drukkerek egy csoportja elindult a pálya irányába, a játékosok is odamentek – többségük valószínűleg csitítani a kedélyeket – hozzájuk, ekkor Evra az egyik szurkolót fejbe rúgta.

A játékvezető sportszerűtlen magatartásért kiállította a franciák 81-szeres válogatott labdarúgóját, aki ezzel történelmi tettet vitt véghez, mivel soha nem fordult még elő az Európa Ligában, hogy valakit a kezdő sípszó előtt az öltözőbe küldjenek. Evra valószínűleg nem erre lesz a legbüszkébb pályafutása során, a Marseille ráadásul ki is kapott 1–0-ra.

Borítókép: Patrice Evra már a mérkőzés előtt kiállíttatta magát (Fotó: Getty Images Europe)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Dárdai Pál fia debütált, a Hertha győzött az EL-ben
Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC hazai pályán 2-0-ra legyőzte az ukrán Zorja együttesét a labdarúgó Európa Ligában csütörtökön. A berlinieknél - akik ezzel életben tartották továbbjutási reményeiket - bemutatkozott a felnőttek között a korábbi szövetségi kapitány fia, ifjabb Dárdai Pál.
Külföldi futball
Ők alkotják a BL 4. fordulójának álomcsapatát
Nyolc együttes ad játékost a Bajnokok Ligája 4. fordulójának álomcsapatába, amelybe a legtöbb, szám szerint három labdarúgó a Real Madrid ellen brillírozó Tottenhamből került be.
Bajnokok Ligája
Kádárék továbbmentek az Európa Ligában
Kádár Tamás csapata, a Dinamo Kijev a csoportkör negyedik fordulóját követően biztosította helyét a legjobb 32 között a labdarúgó Európa Ligában csütörtökön.
Külföldi futball