Musorujsag
Élő Eredmények

Baji Balázs nemcsak elismerésként, hanem feladatként tekint a díjra

Baji Balázs nemcsak elismerésként, hanem feladatként tekint a díjra

M4 Sport
Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó lett az Év férfi sportolója. A kitűnő atléta az M4 Sport kamerái előtt elárulta, nemcsak elismerésként tekint erre a díjra.

„Ez a hab a tortán a tavalyi év elismeréséül és óriási megtiszteltetés volt számomra, hogy egyáltalán a háromba kerültem” – mondta az Év sportolója, aki mellett Szatmári András, világbajnok kardvívó és Liu Shaolin Sándor, rövidpályás világbajnoki ezüstérmes gyorskorcsolyázó volt esélyes a díjra.

„Ma nézegettem, hogy én vagyok az ötödik férfi atléta, aki Év sportolója díjat vehetett át. Legutóbb Annus Adrián 15 évvel ezelőtt Előtte is olyan fantasztikus sportemberek, mint Zsivótczky Attila, Gécsek Tibor, Németh Miklós. Fantasztikus emberek mögé kerültem be és nagyon büszke vagyok rá. Igyekszem ezt nemcsak egy elismerésül, hanem tényleg egy feladatul is felfogni, hogy igenis példát kell mutassak a következő generációknak és olyan utat mutatni nekik, hogy talán hamarosan legyen egy következő atléta, aki átveheti ezt a díjat” – beszélt büszkén elismeréséről Baji Balázs.

A teljes beszélgetést az alábbi videóra kattintva meghallgathatja.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Hosszú és Baji 2017 legjobbjai
A Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) által szervezett M4 Sport - Az Év Sportolója Gála 2017-es szavazásán rekordot jelentő 436 voks alapján a kategóriák első három helyezettje.
Egyéb