Musorujsag
Élő Eredmények

Márton Anita több mint fél méterrel verte a másodikat Portugáliában

Márton Anita több mint fél méterrel verte a másodikat Portugáliában

MTI
A világbajnok Márton Anita nyerte a női súlylökők versenyét a Téli dobó Európa Kupán a portugáliai Leiriában.

A magyar kiválóság 19,12 méterre dobta a súlygolyót, ezzel több mint fél métert vert a második, fehérorosz Aljona Dubickajára.

A férfiak között diszkoszvetésben Huszák János 63,45 méteres eredménnyel bronzérmet nyert, míg az U23-asok között a kalapácsvető Halász Bence nagy fölénnyel, 74,83 méteres dobással, a második helyen záró versenytársát több mint három méterrel túldobva első helyen végzett.

A 23 év alatti hölgyek gerelyhajításában Szilágyi Réka 51,59 méterrel ötödik lett.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ugyanannyi érdi kézist hívtak be a válogatottba, mint győrit
Négy érdi játékos is tagja a magyar női kézilabda-válogatott keretének, amely március 18-tól Győrben készül a közelgő Hollandia elleni, oda-visszavágós Európa-bajnoki selejtezőre. A március 22-i első mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.
Kézilabda
Krizsán Xénia kezdi elhinni, vb-hatodiknak lenni nem rossz eredmény
Annyian gratulálnak a többpróbázónak, hogy lassan kezdi elfogadni, hogy a birminghami fedettpályás világbajnokságon elért hatodik helyezése sikernek számít. Krizsán Xénia az M4 Sport7fő című műsorában azt is elmondta, hogy milyen fantasztikus érzés volt, amikor az egész stadion neki szurkolt.
Atlétika
Márton Anita üzent a fiataloknak; Tokióig tervez
Hétfőn érkezett Magyarországra Márton Anita, a birminghami fedettpályás atlétikai világbajnokságon 19,62 méteres országos csúccsal történelmi aranyérmet szerző súlylökőnk, akinek első útja az M4 Sport stúdiójába vezetett.
Atlétika
Márton Anita szülei szerint lányuk idén megdobja az álomhatárt
A harmadik világbajnoki dobása után még jobban izgultak Márton Anita szülei, habár a 29 éves magyar súlylökő már azzal világbajnokságot nyert volna. Mindketten számítottak a jó eredményre, tudták, a rengeteg munka és az erőltetett tempó Birminghamben meghozhatja gyümölcsét. A magyar atlétika első világbajnokának szüleivel a Kossuth Rádió beszélgetett.
Atlétika