Musorujsag
Élő Eredmények

Márton Anita diszkoszvetésben is az élmezőnyben végzett

Márton Anita diszkoszvetésben is az élmezőnyben végzett

MTI
Márton Anita az ötödik helyen végzett diszkoszvetésben a téli dobó Európa Kupa második napján, a portugáliai Leiriában.

Azután, hogy súlylökésben – melyben bő egy hete fedettpályás vb-aranyat nyert – szombaton győzött, vasárnap is a legjobbak között végzett: a hazai szövetség tudósítása szerint a második sorozatban elért 56,46 méteres dobásával lett ötödik.

A 23 éven aluliaknál Gyurátz Réka nyert kalapácsvetésben: a junior vb- és Eb-ezüstérmes 69,00 méterrel magabiztosan bizonyult a legjobbnak. Ugyancsak az U23-asoknál Rivasz-Tóth Norbert másodikként végzett gerelyhajításban. A korcsoport tavalyi Európa bajnoka 80,26 méteres eredménnyel szerzett ezüstöt.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ugyanannyi érdi kézist hívtak be a válogatottba, mint győrit
Négy érdi játékos is tagja a magyar női kézilabda-válogatott keretének, amely március 18-tól Győrben készül a közelgő Hollandia elleni, oda-visszavágós Európa-bajnoki selejtezőre. A március 22-i első mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.
Kézilabda
Krizsán Xénia kezdi elhinni, vb-hatodiknak lenni nem rossz eredmény
Annyian gratulálnak a többpróbázónak, hogy lassan kezdi elfogadni, hogy a birminghami fedettpályás világbajnokságon elért hatodik helyezése sikernek számít. Krizsán Xénia az M4 Sport7fő című műsorában azt is elmondta, hogy milyen fantasztikus érzés volt, amikor az egész stadion neki szurkolt.
Atlétika