Musorujsag
Élő Eredmények

Több mint 10 olimpiai, vb- és Eb-arany ült asztalhoz a Hopp Parádé felvezetéseként

M4 Sport
Összesen kilenc világbajnoki és három olimpiai arany-, ezüst- és bronzérem, valamint három Európa-bajnoki cím ült egy asztalhoz hétfőn délelőtt Tatabányán, a XV. Hopp Parádét megelőző, kötetlen műhelybeszélgetés során.

A nyolcvanas és kilencvenes évek két meghatározó orosz rúdugrója, Rodion Gataullin és Maxim Taraszov utóbbi egykori edzője, a magyar Nemzeti Rúdugró Programot 5 éve vezető Borisz Volkov; valamint menedzsere, Spiriev Attila, illetve a fedettpályás magasugrás országos csúcstartója, Deutsch Péter társaságában beszélgetett a rúdugrás múltjáról, jelenéről és jövőjéről.

A 6 méteres magasságot szabadtéren és fedett pályán is teljesítők mindössze hat versenyzőt tömörítő elitklubjába tartozó két egykori sportoló az ifjú versenyzők és a sajtó kérdéseire is válaszolt, és persze az M4 Sportnak is mesélt a legendás pillanatokról.

A XV. Hopp Parádén férfi távolugrásban 750 centiméterrel a szolnoki Pázmándi Dominik, míg a női rúdugrásban 457 centiméterrel a világbajnoki 8. orosz Olga Mullina diadalmaskodott.

További tartalmak