Musorujsag
Élő Eredmények
 

Klopp magát okolja, hogy csapata leadta háromgólos előnyét Sevillában

A Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában a Liverpool 3–3-as döntetlent játszott a Sevilla otthonában, ezzel változatlanul vezeti az E jelű kvartettet.

SPAIN SOCCER UEFA CHAMPIONS LEAGUE
Jürgen Klopp mégis mérges lehet, mert a Vörösök a szünetben már három góllal vezettek, a végén mégis meg kellett elégedniük az egy ponttal. Fordulás után a hazaiaknál Ben Yedder duplázott, Guido Pizarro pedig a ráadásban egalizált.

Győzelem esetén már a csoportelsőséget is bebiztosíthatta volna Klopp gárdája, így viszont még a továbbjutásért is meg kell dolgozni az utolsó fordulóban a Szpartak Moszkva ellen, amely győzelme esetén megelőzheti az angolokat.

„A játékosaim már egyáltalán nem fociztak a második félidőben, ami gond. Mi is lőttünk kettőt egymásután, aztán ők is. Ilyen hangulatban ez megesik. Nem kellemes. Olyan érzésem van, mintha kikaptunk volna. A Sevilla elleni meccs előtt úgy jöttünk, hogy nyerni akarunk. Ha egy pontot szerzel, az nem olyan rossz, de ebben az esetben más érzésekkel dolgozod fel” – mondta kissé letaglózva a Liverpool mestere.

A látottak ellenére megvédte csapatát és magára vállalta, hogy végül nem győztesen hagyták el a pályát.

„Nem az első alkalom, hogy háromgólos előnyben vagyunk a szünetben, igazából nem nagy kihívás ilyenkor jó dolgokat mondani az öltözőben, de most egészen egyértelmű, én elég rossz tanácsokat adtam. Több kontrát kellett volna vezetnünk, akár 3–1-nél, akár 3–2-nél. Végül az történt, ami. Jelen pillanatban nem tudok magyarázatot adni a történtekre.”