2018-as Labdarúgó Világbajnokság

Dani Alves: Ha bealszol, ez történik

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Real Madrid a Santiago Bernabéu Stadionban 3–1-es győzelmet aratott a Paris Saint-Germain felett, ami jó alapnak tekinthető a párizsi visszavágó előtt. A spanyolok Ronaldót éltetik, a PSG brazil hátvédje, Dani Alves a rövidzárlatokra fogja a vereséget.

Emílio Butargueno, a Real Madrid egykori kiváló csatára, jelenleg a klub nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatója Cristiano Ronadlo teljesítményének és személyének tulajdonítja a győzelmet.

„Mindig Cristiano Ronaldo. Két gólt lőtt és nagyot játszott. Egy csapat számára kiváltság egy ilyen játékost a soraiban tudni.”

A portugál rengeteg kritikát kap a szezonban, ennek ellenére már 11 gólnál tart a Bajnokok Ligájában.

Dani Alves a Paris Saint-Germain szélső hátvédje belátta, hogy a mérkőzés végén visszavett a tempóból csapata, amiért drágán megfizettek. A 3–1-es vereség ellenére messze nem lefutott a párharc.

„Jól harcoltunk, de akadt pár rövidzárlatunk, amiért drágán megfizettünk. Itt nem lehet bealudni, különben ez történik. Ha a Real Madrid tovább akar jutni, akkor nagyon jól kell játszania a visszavágón. Én egy győztes típus vagyok. A Bajnokok Ligája egy kemény játék. Ha egy ilyen ellenfelet le akarsz győzni, akkor BL-szinten kell teljesítened” – mondta a mérkőzés után a brazil, aki sokszor játszott már a Real ellen, hiszen korábban a Barcelonában szerepelt.