Musorujsag
Élő Eredmények
 

CR7 nem érti a Juventus dühét; „Tudtam, hogy én döntök”

Amikor már úgy tűnt, a Juventus hosszabbításra tudja hozni a Real Madrid elleni BL-negyeddöntő visszavágóját, a ráadás utolsó percében büntetőhöz jutott a Real Madrid, amelyet Cristiano Ronaldo elképesztő magabiztossággal lőtt a hálóba, eldöntve ezzel a továbbjutás sorsát.

Ronaldo gólöröme, amiért sárga lapot is kapott (MTI/EPA/Rodrigo Jimenez)



Az eset után kiállították  a hevesen reklamáló Gianluigi Buffont, aki így minden bizonnyal piros lappal mondott búcsút a BL-nek, hiszen a korábbi hírekre alapozva a szezon végén bejelenti visszavonulását.

A mérkőzése lefújása után nyilatkozott Cristiano Ronaldo, aki szerda este 10. gólját szerezte a Juventus ellen a BL-ben, ezzel pedig rekordot döntött.

„Egyáltalán nem értem, miért reklamáltak a Juventus játékosai a büntetőnél. Lucast hátulról meglökték, és ha ez nem történik meg, gólt szerzünk az akcióból” – emlékezett vissza az utolsó percekre CR7, aki bevallása szerint érezte, hogy kulcsszerepe lesz a továbbjutás eldöntésében.

„A mérkőzés egyre nehezebbé vált számunkra, de megőriztem a nyugalmam és belül éreztem, hogy én fogom eldönteni. Sokat szenvedtünk, de ez is a javunkra válik a jövőre nézve. A futballban semmit sem adnak ajándékba, az utolsó pillanatig harcolni kell. Akár több gólt is szerezhettünk volna, de a Juventus és Bufffon is nagyon jó volt” – zárta szavait a BL-szezonban már 15 találatnál járó, a góllövőlistát toronymagasan vezető Ronaldo.

A 3–1-es torinói győzelemmel, de Real-továbbjutással végződő madridi visszavágó összefoglalóját itt tekintheti meg.