Musorujsag
Élő Eredmények
 

Rummenigge: Ha valakik képesek megverni a Realt, akkor mi

Nagyon belelkesedett a Bayern München keddi erődemonstrációja után Karl-Heinz Rummenigge.

Mint arról korábban beszámoltunk, a bajorok 6–2-re lelépték a Leverkusent a Német Kupa elődöntőjében. A müncheniek az első félidő után még „csupán” 2–1-es előnyben voltak, a fordulást követően aztán gyorsan eldöntötték a meccs sorsát: a második félidő 19. percéig háromszor is betaláltak. Thiago egyszer, Robert Lewandowski kétszer, Thomas Müller pedig háromszor volt eredményes.

Thomas Müller és Robert Lewandowski (Fotó: EPA/Friedemann Vogel)



A Bayern a bajnoki címet már bebiztosította, a kupadöntő is megvan, a következő lépés pedig a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-elődöntő jövő szerdán Münchenben. Karl-Heinz Rummenigge ügyvezető a keddi győzelem után nagyon lelkesen nyilatkozott. „Fenn kell tartanunk a koncentrációt a szerdai BL-elődöntőig. Ha pillanatnyilag valamelyik csapat képes megverni a Realt, akkor a Bayernmondta a 62 éves sportvezető. – Bayern-drukkernek lenni jelenleg paradicsomi állapot. A csapat olyan minőséget képvisel, hogy képes mindent elérni, amit csak kitűz.”

Karl-Heinz Rummenigge (Fotó: EPA/Philipp Guellano) Karl-Heinz Rummenigge (Fotó: EPA/Philipp Guellano)



A bajorok optimizmusát némiképp letörheti, hogy kedden kiderült: Arturo Vidal sérülése súlyosabbnak bizonyult a vártnál, így a triplázásra készülő Bayern München nem számíthat rá a szezon hátralévő részében, azaz a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-elődöntőket és az esetleges döntőt is a chilei labdarúgó nélkül kell megvívnia a münchenieknek.

A jövő szerdai Bayern–Real elődöntőt az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti, akárcsak a keddi Liverpool–Roma összecsapást és az egy héttel később rendezendő visszavágókat.