Musorujsag
Élő Eredmények
 

Juhász Roland: Kompaktak voltunk, de a visszavágón ennél több kell

m4sport.hu
A MOL Vidi FC 0–0-s döntetlent ért el a Ludogorec Razgrad otthonában a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában lejátszott első mérkőzésen. Azonban csak a jövő heti visszavágón derül ki, hogy mennyire értékes az idegenben elért gól nélküli döntetlen.

A mérkőzésről itt olvashat bővebben. 

Bár fölényben futballozott a bolgár bajnok és több helyzetet alakított ki magyar ellenfelénél, a Vidi hatékonyan védekezett és zárta le a területeket a hazai csapat előtt. A mérkőzés legjobbja, a székesfehérvári védelem karmestere, Juhász Roland a lefújás után az M4 Sportnak értékelte az odavágón elért eredményt.

„Játékban kevesebbet nyújtottunk, mint amit elképzeltünk. Arra számítottunk, hogy többet birtokolják majd a labdát, de összességében kompaktak voltunk az egész mérkőzés során” – mondta a csapatkapitány.

„A második félidőben több pontrúgásban bíztunk, ebből keveset tudtunk megvalósítani, a végére pedig őket is felőrölte a mérkőzés. A végjátékban pontosabbak lehettünk volna, ennél picit többre lesz szükség hazai pályán.”

„Belülről élveztem a mérkőzést, számomra az volt a fontos, hogy a védekezés működjön, jól sikerült lezárni a területeket. Kicsit több frissesség kell elől, a támadókról jobban le kell vennünk a védekezés terhét, akkor több labdát meg tudunk tartani és a lesz esélyünk a védelmük mögé kerülni.”

Összefoglaló:

További tartalmak