Musorujsag
Élő Eredmények
 

Firmino a 92. percben döntötte el a Pool–PSG-t

Firmino a 92. percben döntötte el a Pool–PSG-t

M4 Sport
A legutóbbi döntős Liverpool a 92. percben szerzett góllal győzte le 3-2-re a Paris Saint-Germaint a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének keddi nyitányán.

A C csoport, és egyúttal a nap rangadóján a Liverpool kezdett jobban. Az angol csapat az első 15 percben szinte labdához sem engedte jutni francia riválisát, és ugyan gólt nem szerzett ekkor, fölénye nyomasztó volt. A folytatásban vezetett néhány veszélyes kontrát a párizsi csapat, ám a 30. percben a hazaiak szereztek vezetést Daniel Sturridge góljával, aki hat és fél év után először volt kezdő BL-meccsen.

A Liverpool ezek után büntetőből gyorsan duplázott, ám sokáig nem örülhetett, mert a PSG még a szünet előtt szépített.

A második félidőben visszafogottabb volt az iram. A Liverpool irányította a játékot, a PSG pedig biztos védekezésből próbált kontrákat vezetni. A hajráig néhány kimaradt hazai helyzetet lehetett feljegyezni, a 84. percben aztán váratlanul egyenlített a vendég együttes Kylian Mbappé találatával.

A házigazdák azonban nem nyugodtak bele a pontvesztésbe, nagy erőkkel rohamoztak, és a csereként beállt Firmino a 92. percben győztes gólt lőtt.

Bajnokok Ligája, C csoport, első forduló:
FC Liverpool (angol) – Paris Saint-Germain (francia) 3-2 (2-1)

g.: Sturridge (30.), Milner (36., 11-esből), Firmino (92.), illetve Meunier (40.), Mbappé (83.)

További tartalmak