Bajnokok Ligája

Tombolt játékosa teljesítményét látva a Juve mestere

Massimiliano Allegri, a Juventus vezetőedzője Federico Bernardeschi játékával nem volt megelégedve a Young Boys elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsen, s ennek hangot is adott.

A Juve 51 éves szakemberében nem akármilyen tűz lobog, akkor is képes egy játékosát lekapni a tíz körméről, ha a csapat vezet és uralja a meccset.

A Young Boys elleni keddi, hazai BL-összecsapáson 3–0-ra győzött a Juventus, egy szurkoló által megörökített felvételen viszont jól látszik, a mérkőzést nem sétagaloppként élte meg Allegri, aki az edzői zónában mérgesen kiabált Bernardeschi játékát látva: „Passzold le a labdát, gólokat kell szereznünk! Lecserélem! Mi nem a Fiorentina vagyunk, hogy ezt megengedhesse magának!”

„Egy picit dühös volt, mert többször passzolhattam volna. Egyébként remek a kapcsolatom, Allegrivel, aki a többi játékossal is jól megérteti magát, különösen, ha dühös. Olyankor a toszkán kiejtése sem zavar senkit” – nyilatkozta a 24 éves támadó csütörtökön a Tuttosportnak.

Az olasz bajnok a BL-ben két, a Serie A-ban hét meccs után százszázalékos, így vezeti a bajnoki tabellát, s a legrangosabb európai kupában is csoportja élén áll, utóbbiban még gólt sem kapott.

További hírek