Musorujsag
Élő Eredmények
 

Ha Mourinhón múlik, Bonucci a hazai védelmet dirigálná az MU–Juvén

goal.com
Miközben a Juventussal a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsre készül, Leonardo Bonucci elismerte, akár a hazaiak oldalán is várhatná a kedd estét, ha a nyáron elfogadja José Mourinho invitálását.

Bonucci egyévnyi kitérő után talált vissza a Milantól a Juventushoz. Pedig arra is lehetősége lett volna, hogy kipróbálja magát a Premier League-ben. Nem először vetődött fel az angliai folytatás a 31 éves labdarúgó esetében. Két évvel ezelőtt, 2016-ban szóban egyeztetett is a Manchester City vezetőivel, de aztán a torinóiak hatására úgy döntött, marad.

epa07064618 Juventus' Leonardo Bonucci in action during the UEFA Champions League group stage match between Juventus FC and BSC Young Boys Bern at the Allianz Arena in Turin, Italy, 02 October 2018.  EPA/ANDREA DI MARCO Leonardo Bonucci csak kedden lép fel az Old Traffordon, és nem hétről hétre, ahogy José Mourinho szerette volna (fotó: EPA/ANDREA DI MARCO)

A második lehetőség újra Manchesterből jött, ezúttal José Mourinho hívta, hogy befoltozza vele a régóta problémás védelmét. Bonucci nem tagadta a megkeresést, egyértelmű igennek felelt erre a kérdésre, ám gyorsan leszögezte, amint felmerült a Juvéba való visszatérésének lehetősége, onnan csak az lebegett a szeme előtt. Így esélyt sem lát rá, hogy a jövőben újra felmelegedjen a félbehagyott egyeztetés.

„Amikor felmerült, hogy hazatérjek a Juventushoz, leállítottam minden más tárgyalást, elvetettem minden más ajánlatot, mert úgy döntöttem, visszajövök. Csak annyit mondtam: rendben, menjünk haza.”

Bonucci klubváltása csak június után vált biztossá, de hangsúlyozta, már korábban döntött, mert úgy érzi, a Juva az otthona, ott tudja kihozni magából a maximumot. Ez hibádzott a Milannál belőle, minden bizonnyal azért, mert a szívében sosem érzett másként – vélekedett kissé érzelgősen a játékos.

A Manchester United – Juventus Bajnokok Ligája-találkozót kedden 20:15-kor kezdődő műsorunkban láthatja élőben az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.

További tartalmak