Musorujsag
Élő Eredmények
 

Megégett a Pool Belgrádban, ismét ikszelt a Napoli és a PSG – BL-gólok

m4sport.hu
Összesen 24 gól született a Bajnokok Ligája-csoportkör negyedik fordulójában kedden rendezett mérkőzéseken, cikkünkben mindegyiket megnézheti.

A keddi mérkőzések után kizárólag a Barcelona mondhatja el magáról, hogy már bejutott a kieséses szakaszba, míg a Monaco, a PSV és a Lokomotiv Moszkva biztosan nem léphet tovább.

A csoport:
Az Atlético Madrid visszavágott a Dortmundban elszenvedett 4–0-s vereségért, a Monaco pedig folytatta vesszőfutását az új vezetőedzővel, Thierry Henryval.

AS Monaco-FC Bruges

Atlético Madrid-Borussia Dortmund

B csoport:
A Barcelona nyerhetett volna az Inter vendégeként, de Icardi kiegyenlített, a katalán csapat azonban így is továbbment. A csoport másik mérkőzésén most a Tottenham nevetett a végén, nem a PSV.

Internazionale – FC Barcelona

Tottenham Hotspur – PSV Eindhoven

C csoport:
A forduló meglepetését már most odaadhatjuk a szerb Crvena zvezdának, amely 2–0-ra győzte le a Liverpoolt. A csoport másik meccsén ismét döntetlenre végzett a Napoli és a PSG, így a C csoport rendkívül sűrű az első és a második helyezettet csupán két pont választja el.

Crvena zvezda – FC Liverpool

SSC Napoli – Paris Saint-Germain

D csoport:
Az FC Porto és a Schalke hozta a papírformát, a portugál és a német csapat is sima győzelmet aratott hazai környezetben.

Schalke 04 – Galatasaray

FC Porto – Lokomotiv Moszkva

A Bajnokok Ligája szerda este folytatódik, 21 órától a Juventus–Manchester United összecsapást közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu. 

További tartalmak