Musorujsag
Élő Eredmények
 

A Real Madrid védője a wc-n töltötte az éjszakát a BL-meccs előtt

A Real Madrid védője a wc-n töltötte az éjszakát a BL-meccs előtt

m4sport.hu/Record
A királyiak 21 éves védőjének komoly hasi panaszai voltak a Plzen előtti Bajnokok Ligája mérkőzés éjszakáján, de a csehek elleni teljesítményén ebből semmi sem látszott.

Sergio Reguilón kezdőként lépett pályára a Viktoria Plzen ellen a Bajnokok Ligája csoportkötének 4. fordulójában, végig a pályán volt, ráadásul jó teljesítményt nyújtott, pedig kellemetlen éjszakája volt a találkozó előtt. A spanyol As információi szerint a fiatal szélsővédőnek egész éjszaka komoly hasmenése volt, gyakorlatilag az egész éjszakát hotelszobájának fürdőszobájában töltötte.

Társai szerint szemernyit sem aludt reggelig, amikor a csapat orvosai vették kezelésbe, hogy enyhítsék fájdalmait. Pár órával a kezdősípszó előtt javult a helyzet, konzultált az ideiglenes vezetőedzővel, Santi Solarival, akit biztosított arról, hogy képes a pályára lépni, bár a spanyol újság véleménye szerint fizikai teljesítőképességének hatvan százalékára sem volt képes a játékos. A Plzen támadói erről máshogy vélekedhetnek.

Reguilón meghálálta Solari bizalmát, ahogyan ideiglenes kinevezése óta az egész csapat nagyon hajt. Három mérkőzés, három győzelem, három különböző kiírásban (Király Kupa, bajnokság, BL), 11-0-ás gólkülönbség.

Borítókép: Sergio Reguilón (legfelül) ünnepel Casemiróval és Bale-lel. (Forrás: Reguilón - Twitter)

További tartalmak