Bajnokok Ligája

Ancelotti szerint érthető Mourinho Juve-szurkolókat hergelő gesztusa

Carlo Ancelotti pontosan tudja, milyen érzés átélni 90 percet gyűlölt ellenfélként a Juventus stadionjában, így nem is hibáztatja José Mourinhót, amiért picit hergelte a torinói drukkereket.

Mint ismert, szerda este a Manchester United jó cserékkel és szerencsés hajrával 2–1-re legyőzte a Juventust az Allianz Arénában, így visszavágott az Old Traffordon elszenvedett 1–0-s vereségért. José Mourinho bevallása szerint a torinói szurkolók 90 percen át inzultálták, erre válaszul a lefújás után egy mindenki számára érthető mozdulattal arra biztatta őket, hogy hangosabban szidják.

Mourinhótól nem meglepő egy olyan húzás, ami megosztja a futballvilágot, ezúttal is így történt és természetesen mindenkinek volt véleménye az esetről.

A Napoli vezetőedzőjét, Carlo Ancelottit pénteki sajtótájékoztatón kérdezték a jelenetről, amire először viccesen reagált:

Aztán szavakban is megtette, a rá jellemző higgadtsággal: „Tökéletesen megértem Mourinhót. Nem könnyű elviselni, ha kilencven percen át szidják az embert. Tett egy ironikus gesztust, de semmi komolyról nem volt szó.”

„Persze, az edzőknek nagy a felelőssége, de jobb lenne, ha ezek a nem helyénvaló szurkolói viselkedések megszűnnének és most nem csak Torinóról beszélek. Minden olasz stadionban ez megy” – mutatott rá egy nagyobb problémára a játékosként két, edzőként három BL-t nyerő mester.

További hírek