Musorujsag
Élő Eredmények
 

Lőw Zsolt: Büszke vagyok a csapatra, de még nem jutottunk tovább!

M4 Sport
A Liverpool 2-1-es legyőzésével még csak egy nagy lépést tettek a Bajnokok Ligája egyenes kieséses köre felé, ám a továbbjutást még nem vehetik készpénznek – értékelt a PSG szerdai győzelmét az M4 Sportnak Tomas Tuchel vezetőedző magyar segítője, Lőw Zsolt.

„Nagyon-nagyon nehéz mérkőzés vár ránk Belgrádban, ahol a Nápolynak sem és a Liverpoolnak sem sikerült nyernie, úgyhogy azért még nem mondhatjuk, hogy továbbjutottunk” – szögezte le Lőw, hogy egyelőre csak első lépést tették meg a tavaszi folytatás felé. De az első nagyon nagy lépést, mellyel saját kezükbe vették a sorsuk. „Nyilván nekünk volt nagyobb tétje a mérkőzésnek, a nagyobb súly a mi vállunkat nyomta, hiszen nekünk nyerni kellett. Büszke vagyok a csapatra, hogy ezt a nyomást ilyen jól kezelte. Magabiztosan és megérdemelten nyertünk.”

Azt is elárulta, hogy az angolokat azzal a fegyverrel igyekeztek meglepni, amit vendégcsapatok rendre tapasztalnak a ‘Pool otthonában. „Szerettük volna meglepni őket az elején. A Liverpoolról tudni kell, hogy egy olyan csapat, amely mindig száz százalékon ég, és főleg az Anfield Roadon begyűri az ellenfeleit már az első percekben, mert olyan atmoszférát, olyan hangulatot teremtenek a szurkolók. A csapat pedig kétszázzal közlekedik a pályán. Szerettük volna ezt egy kicsit így visszaadni nekik” – mosolygott elégedetten a magyar tréner.

 

A párizsiak győzelme azt jelenti, amennyiben a az utolsó fordulóban nyernek a Crvena zvezda otthonában, biztosan ott lesznek a legjobb 16 között.

C csoport:
Paris Saint-Germain (francia)-FC Liverpool (angol) 2-1 (2-1)
SSC Napoli (olasz)-Crvena zvezda (szerb) 3-1 (2-0)

A csoport állása:
1. SSC Napoli 9 pont
2. Paris Saint-Germain 8
3. FC Liverpool 6
4. Crvena Zvezda 4

További tartalmak