Musorujsag
Élő Eredmények
 

Meccs nélkül is maradt izgalom 2018-ra a Bajnokok Ligájában

Meccs nélkül is maradt izgalom 2018-ra a Bajnokok Ligájában

MTI
Hétfőn, Nyonban tartják a labdarúgó Bajnokok Ligája kieséses szakaszának sorsolását, a nyolcaddöntőben az angolok képviseltetik magukat a legtöbb csapattal, szám szerint néggyel.

A nyolcaddöntők hétfői sorsolását élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu!

A sorsolásnál a csoportelsőket párosítják össze a csoportmásodikokkal úgy, hogy azonos nemzetbeliek, illetve korábbi csoportellenfelek nem kerülhetnek össze. A csoportelsők kezdik majd idegenben a párharcokat.

A nyolcaddöntős „odavágókat” február 12-13-án és 19-20-án rendezik, a visszavágókra március 5-6-án és 12-13-án kerül majd sor. A negyeddöntők (április 9-10. és 16-17.), majd az elődöntők (április 30.-május 1. és május 7-8.) után június elsején, Madridban lesz a döntő.

A BL nyolcaddöntőjébe jutott csapatok:

csoportelsők:
Real Madrid (címvédő, spanyol), Juventus (olasz), Bayern München (német), FC Barcelona (spanyol), Manchester City (angol), FC Porto (portugál), Borussia Dortmund (német), Paris Saint-Germain (francia)

csoportmásodikok:
AS Roma (olasz), Ajax (holland), Manchester United (angol), Atlético Madrid (spanyol), FC Schalke 04 (német), Liverpool (angol), Tottenham Hotspur (angol), Olympique Lyon (francia)

További tartalmak