Musorujsag
Élő Eredmények
 

Müller vétlenül gyűjtötte be a létező legegyértelműbb pirosat, a bocsánat elmaradt

Müller vétlenül gyűjtötte be a létező legegyértelműbb pirosat, a bocsánat elmaradt

M4 Sport
A Bajnokok Ligája E csoportjának első helyéről döntő Ajax – Bayern München találkozó nemcsak a 3-3-as végeredmény, valamint az elképesztő végjáték miatt vésődhet jó időre az emlékezetünkbe, hanem Thomas Müller vétlen, ám annál durvább szabálytalanságáról is.

Müller szeme végig a pálya túlsó feléről érkező labdán volt, maximum egy pillantást vethetett Nicolas Tagliafico helyezkedésére. A következő pillanatban megpróbálta elcsípni ellenfele elől a nagykeresztet, ehhez azonban kinyújtott lábbal kellett magasra ugrania. Eközben argentin bekk fejjel igyekezett megelőzni a bayernest. Innentől a találkozás elkerülhetetlenül következett be, Müller nagy lendülettel telibe talpalta a hazai futballista fejét.

Hiába a labda megjátszása volt a szándéka, és nem pedig Tagliafico megsemmisítése, annyira felelőtlenül cselekedett, hogy fel sem merülhet a kérdés a kiállítása jogosságáról.

Müller nem bújt ki a felelősség alól, a Voetebal International beszámolója szerint, miután az az interjúzónában is az eset vétlenségéről beszélt, egyenesen az Ajax öltözője felé vette az irányt, hogy személyesen kérhessen elnézést az áldozatától. Viszont már csupán a hűlt helyét találta ott. A német támadó azért megnyugodhat, Tagliafico állapotát illetően, ugyanis ápolása után nem csak hogy visszatért a pályára, hanem bepofozta az amszterdamiak egyenlítőgólját.

Müller hivatalos Twitter-oldalán aztán a közösségi média világa színe előtt kívánt jobbulást.

A BL összes szerdai találatát ITT visszanézheti.

További tartalmak