Musorujsag
Élő Eredmények
 

Morata: Már három és fél éve megígértem Simeonénak, hogy jövök

Morata: Már három és fél éve megígértem Simeonénak, hogy jövök

m4sport.hu/maisfutebol.iol.pt
Szerdán este 9-kor az Atlético Madrid a Cristiano Ronaldóval felálló Juventust fogadja a BL nyolcaddöntőjében. Álvaro Morata, az angol Chelsea támadója január óta játszik kölcsönben a spanyol csapatban, megvalósítva ezzel gyermekkori álmát.

A 26 éves spanyol csatár az Asnak adott interjújában elmesélte, hogy már évekkel korábban megbeszélte az Atléti argentin mesterével, Diego Simeonéval, hogy egyszer magára húzza vezetése alatt a Matracosok mezét.

„Három és fél évvel ezelőtt történt először, hogy Simeone felvette velem a kapcsolatot. Akkor megígértem neki, hogy amikor megtehetem, jövök. Nem rajtam múlott, de végül sikerült megtartanom a szavamat” – mondta Morata.

A téli átigazolási időszakban megnyílt a lehetőség számára, hogy csapatot váltson, mivel a londoni klubban a reméltnél kevesebb lehetőséget kapott Maurizio Sarritól. Nem gondolkodott sokat és szerencséjére zökkenőmentesen ment a váltás.

„Amikor legutóbb újra feléledt ez a lehetőség, érdekes módon az eddigiekhez képes a legkevesebbet beszélgettünk. Az igazolás megoldható volt, és most mindent kiadok magamból ezért a mezért” – emlékezett vissza a 27-szeres spanyol válogatott játékos.

Az Atlético Madrid – Juventus Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőt az m4sport.hu 21 órakor élőben közvetíti.

Borítókép: Lucas Vazquez és Alvaro Morata (jobbra) (Fotó: EPA/JUANJO MARTIN)

További tartalmak