Musorujsag
Élő Eredmények
 

Az Atléti elnöke reagált Ronaldo degradáló gesztusára

Az Atléti elnöke reagált Ronaldo degradáló gesztusára

m4sport.hu
Az Atlético Madrid labdarúgója, Juanfran nem vette zokon Cristiano Ronaldo mutogatását, a spanyol klub elnöke, Enrique Cerezo viszont már nem volt ennyire elnéző.

Az Atlético Madrid szerdán hazai pályán 2–0-ra legyőzte az olasz bajnok Juventust, amelynek legnagyobb csillagát, Cristiano Ronaldót mérkőzés közben kikezdték a piros-fehérek szurkolói.

A portugál csatár válaszul egy ötöst mutatott a jobb kezével, utalva BL-győzelmeinek számára, s ugyanígy tett a stadionból való távozásakor is, de akkor azt is hozzátette, az Atlétinek vele ellentétben egy BL-trófeája sincs.

A Matracosok jobbhátvédje, Juanfran nem orrolt meg Ronaldóra az eset miatt.

„Nem éreztük magunkat rosszul miatta. Ez a valóság. Neki öt BL-címe van, míg nekünk egy sem. Reméljük, ha továbbra is alázatosan dolgozunk, egy nap mi is BL-győzelmet ünnepelhetünk majd” – olvasható a spanyol játékos nyilatkozata az AS-en.

Az Atlético Madrid elnöke, Enrique Cerezo már nem volt ennyire elnéző és higgadt.

„Az én véleményem az, hogy Ronaldónak nincs öt BL-győzelme, csak három. Azon egyszerű oknál fogva, hogy az Atlético Madrid elleni két fináléban nem győzött” – utalt a 2014-es és a 2016-os BL-döntőre az elnök, előbbit 4–1-re, utóbbit 1–1 után tizenegyespárbajt követően nyerte a királyi csapat.

„Hogy azokon ki nyert. Azt a következő interjúban elmondom” – zárta sejtelmesen nyilatkozatát Cerezo.

További tartalmak