Musorujsag
Élő Eredmények
 

Bonucci színészkedés közben sem akart lemaradni az Atlético góljáról

m4sport.hu
Fabio Capello szerint Leonardo Bonucci egyértelműen színészkedett az Atlético Madrid vezető gólja előtt, a Juventus korábbi trénere úgy érzi, a Serie A játékosai túlságosan hozzászoktak, hogy az olasz bírók minden ilyen esetet lefújnak.
Bonucci az Atlético vezető gólja után (forrás: M4 Sport) Bonucci az Atlético vezető gólja után (forrás: M4 Sport)

A felvételeken jól látható, hogy a gólt megelőző szögletnél Bonucci az ellenfél érintése után a földre esik, majd oldalra fekve, az arcát csak féli eltakarva figyeli, hogyan végződik az akció. Miután a hálóban kötött ki a labda, újra a hátára feküdt, arcát a kezébe temetve próbálta túlélni a fájdalmat.

Sem a játékvezető, sem a videobíró nem gondolta úgy, hogy a Juventus játékosával szabálytalankodtak. (Mondjuk ilyenkor adódik a kérdés, színészkedésért nem járhatna visszanézés után sárga lap?)

„Amint megérintették, Bonucci a földre dobta magát. Olaszországban túlságosan hozzászoktunk, hogy ha hozzád érnek, a bíró a sípjába fúj. Tisztán látszik, semmi nem történt, a játékvezető is mutatta, álljon fel”idézte a Football Italia Capello véleményét.

A nyáron az AC Milantól visszatérő, a Real Madrid által is csábított Bonucci a 2–0-s vereséget követően a Twitteren üzent a Juve-szurkolóknak: „A visszavágón egy másik Juventust megy majd ki a pályára, 90 percen át a maximumnál is többet kell nyújtanunk. A pályán és a lelátón is. Közösen megyünk a cél felé.”

További tartalmak