Musorujsag
Élő Eredmények
 

C. Ronaldo távozáskor is öt BL-győzelmét mutogatta

m4sport.hu

A Juventus komoly hátrányba került a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, miután szerda este 2–0-ra kikapott az Atlético Madrid vendégeként. A fordítás nem lehetetlen, de az olasz csapatnak és Cristiano Ronaldónak is sokat kell javulnia.

Nem CR meccse volt a szerdai (fotó: EPA/JuanJo Martin)

A nyáron 100 millióért igazolt portugál a Serie A-ban szórja a gólokat, 24 mérkőzésen 19-et szerzett, a BL-ben azonban hat alkalomból csak egyszer volt eredményes Juve-mezben.

Ronaldo legemlékezetesebb megmozdulása a mérkőzésen az a pillanat volt, amikor – az őt adócsalási ügyével és egyéb finomságokkal gúnyoló hazai drukkereknek válaszolva – az egyik kezével Bajnokok Ligája-győzelmeinek számát, azaz egy ötöst mutatott.

(Persze Aranylabda-trófeáira is gondolhatott volna, mert abból is pont öt van neki. )

Érthető módon a lefújás után sem volt felhőtlen hangulatban és ez látszott is rajta, mielőtt távozott volna a 2019-es BL-döntő helyszínéről, ugyanúgy az ötöst mutogatta, de itt már kísérőszöveg is volt: „Öt BL-győzelmem van, az Atléticónak nulla.”

Sid Lowe spanyol labdarúgásra szakosodott szakíró az AS egyik fotójával szúrt oda a portugálnak: Diego Godín gólja előtt nem a legjobb pillanatban mutatta az ötös számot.

 

További tartalmak