Bajnokok Ligája

Ismét betörtek Sadio Mané házába

| Szerző: Pollák Márton
A Mersey-parti rendőrség azért indított nyomozást, mert kedden este betörők rámolták ki a Liverpool támadójának, Sadio Manénak a házát.

A Liverpool szenegáli támadója éppen a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőn játszott az Anfield Roadon, mikor 18 és 23:45 között tolvajok hatoltak be az allertoni házába, olvasható a BBC-n.

A nyomozások szerint a banda először Manéhoz tört be, majd folytatta volna a portyát a szélső csapattársa, Dejan Lovren közelben található házában, de egy nő észrevette a betörőket és kiabálni kezdett, majd értesítette a hatóságokat.

A bűncselekmény ideje alatt senki sem tartózkodott Mané otthonában, ahonnan órákat, mobiltelefonokat és kocsikulcsokat tulajdonítottak el a tolvajok.

Az ügyben jelenleg törvényszéki vizsgálatok folynak, a rendőrség pedig megkérte az elkövetőket, cselekedjenek helyesen és bármilyen módon, de juttassák vissza az ellopott tárgyakat a tulajdonosnak, különös tekintettel az órákra, melyek kifejezetten nagy értékűek.

Nem ez az első eset, hogy kirabolják Mané otthonát, 2017-ben a Maribor ellen játszott hazai pályán a Liverpool, mikor betörtek a házába.

További hírek