Bajnokok Ligája

Simeone megmagyarázta különleges gólörömét

Az argentin mester kiemelte, furcsa mozdulatsora nem az ellenfélnek szólt.

Az Atlético Madrid 2-0-ra nyert hazai környezetben az Juventus ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. a spanyol együttes ugyan enyhe fölényben játszott, de csak a 78. percben tudta megszerezni a vezetést Giménez révén.

A hazaiak mindig ezer fokon égő edzője, Diego Simeone a gól után érdekes mozdulatokkal ünnepelt, amit többen is a szemére vetettek.

Ugyanezt megcsináltam játékosként is egy Lazio-Bologna meccsen. Ezzel a mozdulattal akartam megmutatni, a szurkolóknak, hogy van tökünk. Tisztában vagyok vele, nem ez volt a legszebb módja az ünneplésnek, de akkor úgy éreztem, meg kell tennem” – mondta az argentin szakember.

Kiemelte, nem a Juventusnak vagy annak szurkolóinak szólt a mozdulata. “Nagyon kemény, nehéz és szenvedélyes meccs volt, egyszerűen ki kellett adnom magamból amit érzek. Szívből jött, de elnézést kérek ha ezzel megbántottam valakit” – zárta le a témát Simeone, aki megjegyezte, kétgólos előnybe kerültek, de a párharc még nyitott és tisztában van vele, alaposan meg kell még szenvedniük a visszavágón a továbbjutásért.

További hírek