Musorujsag
Élő Eredmények
 

Manuel Neuer új rémálmát Virgil van Dijknak hívják

m4sport.hu
A Bayern München és a Liverpool BL-nyolcaddöntőjének első mérkőzését sárga lapok miatt kihagyó Virgil van Dijk a németországi visszavágón egy lélektanilag rendkívül fontos góllal járult hozzá az angolok 3–1-es győzelméhez és továbbjutásához, teljesítményével pedig tovább szilárdította pozícióját a világ legjobb középhátvédjei között.

Van Dijk kimondottan szeret Manuel Neuer ellen játszani, ebben a szezonban a harmadik mérkőzésén volt eredményes a Bayern kapusa ellen, két holland–német Nemzetek Ligája-mérkőzésen is betalált ellene, a második konkrétan a négyes döntőbe juttatta hazáját, illetve most is nagyon fontos pillanatban mattolta a világbajnok kiválóságot.

„Ez egy nagyszerű este volt, tudtuk, hogy nehéz lesz, ellenfelünk kiváló játékosokból áll, de tisztában voltunk az esélyeinkkel. Szerencséjük volt az egyenlítésnél, de elvégeztük a munkánkat és ott vagyunk a legjobb nyolc között, teljesen megérdemelten” – nyilatkozta Van Dijk, aki csapattársával, James Milnerrel nyilatkozott a müncheni mérkőzés lefújása után.

További tartalmak