Bajnokok Ligája

Evra és Cristiano Ronaldo beszélgetése a mesterhármas előtt

UEFA Champions League Quarter Final: Manchester United v AS Roma MANCHESTER, UNITED KINGDOM - APRIL 10: Patrice Evra of Manchester United celebrates scoring his team's seventh goal with team mate Cristiano Ronaldo during the UEFA Champions League Quarter Final, second leg match between Manchester United and AS Roma at Old Trafford on April 10, 2007 in Manchester, England. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)
Patrice Evra jó barátja Cristiano Ronaldónak, akinek elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Juventus kiverte az Atlético Madridot.

A madridi 0-2 után sokat temették a Juventust, de Torinóban a Zebrák a portugál mesterhármasával megfordították a párharcot és a nyolc közé jutottak.

A mérkőzés előtt Evra – aki 2014 és 2017 között a Juve játékosa volt – Whatsappon kívánt sok sikert Ronaldónak. A beszélgetés egy részét meg is osztotta Instagram-oldalán.

Evra: Tesó, számítok rád a BL-visszavágón!!! Soha nem kételkedtem benned! Az emberek mindig szétszednek, amikor te vagy a Juventus veszít.

CR7: Tudom. Tesókán, tovább fogunk jutni. Otthon szétszedjük őket.

Evra: Ezaaaaaz!!! Éljen Ronaldo

CR7: Hahaha (és egy mosolygós kép magáról)

Evra: Tesókám, érzem a magabiztosságot. Imádkozom az Atléticóért (sírva röhögő emojival)

További hírek