Bajnokok Ligája

A Juventus nem tart attól, hogy eltiltják Ronaldót gesztusa miatt

epa07432534 Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates the victory at the end of the UEFA Champions League round of 16 second leg soccer match between Juventus FC and Club Atletico de Madrid at the Allianz Stadium in Turin, Italy, 12 March 2019. EPA/ALESSANDRO DI MARCO
A Juventus cseh alelnöke, korábbi játékosa, Pavel Nedved beszélt arról, hogy a klub nem tart attól, hogy az Atlético Madrid esetleg panasszal fordul az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) felé, Cristiano Ronaldo gesztusa miatt, amelyet harmadik gólja után tett.

A spanyol sajtó megszellőztette annak lehetőségét, hogy esetleg az Atlético Madrid panasszal fordul az UEFA felé a gesztus miatt, amelyet Cristiano Ronaldo mutatott be a BL-nyolcaddöntő hajrájában. Pavel Nedved viszont nem aggódik emiatt, ahogyan egy eltiltás miatt sem. A Juve egykori klasszisa szerint semmi értelme nem lenne annak, hogy megbüntessék a csapat legnagyobb sztárját, meg is magyarázta, hogy miért.

„Nem félünk attól, hogy Ronaldo bármilyen büntetést kap. Semmi okunk nincs rá. Egy gesztus volt, ami a pályán történt. Az ilyen érzelmeknek a páyán belül kell maradniuk. Nevezhetjük bosszúnak a részéről, hiszen a madridi mérkőzésen végig piszkálták őt. Előretekintünk, mert nem hiszem, hogy bármilyen szankció miatt kellene idegeskednünk” – mondta meggyőződéssel Nedved a Bajnokok Ligája-sorsolás után.

Mint arról beszámoltunk, a madridi mérkőzésen az Atlético edzője, Diego Simeone mutatott be egy hasonlóan csúnya gesztust.

További hírek