Musorujsag
Élő Eredmények
 

Ha ő mondja, biztos, úgy van – Nem kell aggódni Ronaldóért a Juvénál

Ha ő mondja, biztos, úgy van – Nem kell aggódni Ronaldóért a Juvénál

skysports.com (fotó: epa)
Cristiano Ronaldót sérülés miatt kellett lecserélni a hétfői portugál–szerb Európa-bajnoki selejtezőn, a sztár azonban úgy érzi, nem kell sokat kihagynia, már ott lesz a pályán klubja, a Juventus két hét múlva esedékes Ajax elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőjében.

A lisszaboni selejtező 31. percében, egygólos szerb előnynél egy labda utáni sprintnél kapott a jobb combjához Ronaldo, akit korábban vérző orra miatt ápoltak.

Rögtön, még mielőtt az orvosi személyzet megérkezett volna, az oldalvonal mellé ülve jelezte, nem tudja folytatni. A vizsgálatok pontos eredményéről még nincs hír, de a Sky Sports információi szerint, nincs ok az aggodalomra a Juventusnál, nem szakadásról, hanem csak kisebb húzódásról lehet szó. Ezt az ötszörös aranylabdás szavai is megerősítik. „Nem aggódom, ismerem a testem. Egy-két héten belül visszatérek” – mondta.

A Juve az olasz bajnokságot lényegében már megnyerte, tíz fordulóval a vége előtt, 15 pontos előnnyel áll az élen. A BL-ben azonban a címvédő Real Madridot kiütő Ajaxszal találkozik. A négy közé jutásról döntő párharc első meccsét április 10-én játsszák Torinóban, és ha valóban lehet hinni a portugál klasszis öndiagnózisának, akkor nem kérdés, hogy vele a pályán.

Az Európa-bajnok portugál válogatott egyébként nem kezdte biztatóan a selejtezősorozatot, két hazai meccsen – az ukránok és a szerbek ellen – csupán két pontot szerzett.

További tartalmak