Bajnokok Ligája

A Spurs játékosának fogalma sem volt róla, hogy továbbjutottak

Mivel a Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóján a Manchester City hosszabbításban szerzett gólja lesről született, gyorsan megkönnyebbülhettek a Tottenham Hotspur játékosai – egyetlen kivétellel. A lecserélt Moussa Sissoko elkeseredettségében az öltözőbe menekült, így ő tudta meg legkésőbb, hogy továbbjutott a csapata.

Sterling találata előtt Agüero lesen kapta labdát, ezért a VAR segítségével szabadrúgást ítélt a játékvezető. Az extázisban kitörő Guardiola és labdarúgói bánatára, és Pochettinóék nagy örömére.

A pályát első félidő 41. percében sérülés miatt elhagyó Sissoko viszont annyira összetört a City ötödik góljának láttán, ami együttes kiesését jelentette volna, hogy bevonult az öltözőbe.

„Olyan érzések kerítettek hatalmukba, hogy azt láttam a legjobbnak, ha bemegyek. Egyedül üldögéltem, a tévé sem volt bekapcsolva, úgy tudtam, kiestünk”mesélte a L’équipe-nek a világbajnok középpályás. Aztán jött egy stábtag a jó hírrel.  „»Hihetetlen, megcsináltuk!«. Én meg kérdeztem, hogyan? »Úgyhogy nem adták meg a gólt.« Rögtön visszavettem a mezemet, elfelejtettem a bánatomat, és csatlakoztam a többiekhez, nehogy lemaradjak a történelmi pillanat megünnepléséről. Hihetetlen érzelmi sokk volt!” – elevenítette fel az amúgy sem hétköznapi este zárásaként átélt furcsa sztorit.

Sissoko a sérüléséről is szót ejtett. Érzése szerint meghúzódott, és szinte biztosra mondta, hogy a hétvégi angol bajnokit ki kell hagynia. Amit momentán a Manchesterben a Cityvel játszanak.

 

További hírek